Filtras

Prieinamumas
Skirta konkrečiam modeliui:
Skyrelis kortelės/pinigams dėti:

Gamintojai

Informacija

Galaxy A6 2018 Yra 2 prekių.

Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų
Rodoma 1 - 2 iš 2 dalykų

Samsung Galaxy A6 2018 įvardijamas kaip patikimas, kokybiškas ir solidus telefonas. Akivaizdu, kad visi šiam įrenginiui skirti priedai taip pat turėtų pasižymėti tokiomis pat savybėmis. Siūlome įsigyti dėklų, kuriuose ne patikimumas, aukščiausia kokybė bei solidumas susijungia su kitomis, ne ką mažiau svarbiomis savybėmis.
Juodos, rudos ar raudonos spalvos odiniai dėklai, skirti Samsung Galaxy A6 2018, iš serijos Nillkin Qin, puikiai tiks norintiems stabilumo bei ilgaamžiškumo, o taip pat – kuriantiems solidų ir dalykišką įvaizdį. Mėgstantiems modernų minimalizmą, verta rinktis serijos Nillkin Frosted Shield dėklus, tuo tarpu, jei ieškote universalaus sprendimo, kuriame estetika derėtų su paprastumu, o taip pat dėklo, puikiai tiksiančio vykstant tiek į susitikimą, tiek į sporto salę ar net vakarėlį, turėtumėte atkreipti dėmesį į Telone Fancy dėklus.
Be visų išvardintų savybių, asortimente esantys dėklai, pagaminti iš saugių bei kokybiškų medžiagų, todėl puikiai apsaugos jūsų Samsung Galaxy A6 2018 nuo įbrėžimų, įtrūkimų, smūgių.