Gamintojai

Informacija

iPhone XS Max / 11 Pro Max Yra 14 prekių.

Rodoma 1 - 14 iš 14 dalykų
Rodoma 1 - 14 iš 14 dalykų

Įsigijote Apple iPhone XS MAX? Savaime suprantama, jog tikitės iš jo ilgo tarnavimo laiko bei sklandaus veikimo. Ir tai – puiku, juk būtent toks ir yra kiekvieno vartotojo lūkestis, tačiau svarbu nepamiršti, kad prie šių tikslų išsipildymo nemaža dalimi turite prisidėti ir jūs patys. Vienas patikimiausių sprendimų – ekrano apsaugos. Kokybiško apsauginės plėvelės bei grūdinti stiklai yra puikus pasirinkimas siekiant apsaugoti Apple iPhone XS MAX telefono ekraną nuo neigiamą poveikį galinčių padaryti veiksnių ir užtikrinti maksimaliai ilgą tarnavimo laiką.
Kad smulkūs, vėliau galintys didėti, įbrėžimai bei įtrūkimai negadintų nei telefono išvaizdos, nei vaizdo kokybės, nei jūsų nuotaikos, o taip pat telefonui nepakenktų UV spinduliai, verta ekraną padengti apsaugine plėvele. Ypač plona, skaidri ir beveik nepastebima – būtent tokia yra ekrano apsauginė plėvelė, užtikrinanti patikimą ekrano apsaugą ir galinti padėti ilgiau išlaikyti puikią pirminę išvaizdą.
Tačiau įrenginiu pakenkti gali ne tik tiesioginiai saulės spinduliai ar smulkūs įbrėžimai, bet ir kitos aplinkybės, pavyzdžiui, smūgis ar kritimas iš didelio aukščio. Tokie įvykiai dažniausiai turi dar didesnių pasekmių – ekranas yra visiškai sugadinamas; pažeidžiama ir įrenginio būklė; sugadinama pirminė jo išvaizda. Ar įmanoma to išvengti? Taip, jei naudosite apsauginius ekrano stiklus. Tai – greitas ir efektyvus sprendimas, norint išvengti jau minėtų pasekmių ir išlaidų.