Gamintojai

Informacija

ESR Dėklai Yra 192 prekių.

puslapyje
Rodoma 1 - 90 iš 192 dalykų
Rodoma 1 - 90 iš 192 dalykų

ESR – visame pasaulyje garsus, išmaniųjų telefonų, planšečių dėklų gamintojas, kurio gaminiai yra ypač palankiai vertinami dėl puikaus kainos bei kokybės santykio. Mūsų internetinėje parduotuvėje taip pat galite įsigyti šio gamintojų gaminių, planšetei ar mobiliajam telefonui (įvairių gamintojų).

ESR – vienas iš gamintojų, puikiai supratęs, kad dėklai skirti planšetėms ar mobiliesiems telefonais, nebus ta prekė, dėl kurios norėtųsi išleisti didelę pinigų sumą, tačiau geros kokybės vis tiek bus pageidaujama. Ir pažvelgus į šios kompanijos gaminius, nesunku suprasti, kad patraukli kaina bei aukšta kokybė iš tiesų gali puikiai derėti tarpusavyje.

Tačiau ESR tikrai pagalvojo ne tik apie tuos, kurie pageidauja gero kainos bei kokybės santykio, bet ir apie įvairius dizaino, estetikos sprendimus. Juk ne paslaptis, kad šiandieninis žmogus siekia kurti estetišką aplinką, ir, žinoma, pats taip atrodyti. Ir jam svarbu, kad visos detalėmis, kuriomis naudojamasi kasdien, atrodytų irgi estetiškai. Būtent todėl ESR siūlo rinktis iš estetine prasme, didelio telefonų bei planšečių dėklų pasirinkimo. Tie, kurie svajoja apie nepastebimą lengvumą, gali rinktis skaidrius dėklus. Laikant rankoje telefoną, dengtą šiuo dėklu, atrodo, kad dėklo apskritai nėra. Tiems, kurie išsiilgo subtilumo, verta rinktis pastelinių spalvų dėklus. Norisi, kažko gaivaus, ryškaus? Puikiai tiks žalios spalvos dėklas. Na, o, tie, kurie yra ištikimi klasikai ar solidumui, tikrai neprašaus pro šalį pasirinkę juodos spalvos dėklą.

Tačiau verta akcentuoti ne tik spalviškumą – nepamirškite, kad kiekvienas dėklas atlieka ir labai svarbią praktinę funkciją. Dėmesį verta atkreipti, kad kiekvienas dėklas patikimai saugo nuo intensyvių saulės spindulių, dulkių, aštrių daiktų, drėgmės; sušvelnina kritimo ar smūgio jėgą. Na, o spalvos, ko gero, yra ta priežastis, dėl kurios tikrai neverta apsiriboti vos vienu dėklu – turėdami bent keletą skirtingų, lengvai galėsite kurti skirtingus įvaizdžius.